Félelem és reszketés Iránban: fényes nappal cibáltak furgonokba nőket (VIDEÓ)

2024. május 06. 12:06

A rendőrség elindított egy különleges hadműveletet, amelynek keretében azon nőket keresik meg, akik nem tartják be a „hidzsábtörvényt”.

2024. május 06. 12:06

A nyitókép illusztráció. Fotó: MORTEZA NIKOUBAZL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

„Irán háborút folytat a nők ellen” – ezzel a címmel mutatott be egy döbbenetes videót a Visegrád 24.

A lap úgy tudja, hogy az iráni rendőrség elindított egy különleges hadműveletet, amelynek keretében

azon nőket keresik meg, akik nem tartják be a „hidzsábtörvényt”.

A nőket az utcákról a rendőrök furgonokba hurcolják, amelyről egy felvétel is előkerült.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­­­z­­i n­i­­­m­f­­­o­­­m­­á­­n­­­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
törölt felhasználó
2024. május 06. 14:54 Szerkesztve
A képen és a videón a nők nyilvánvalóan NEM hidzsábot, hanem csadort viselnek. A hidzsáb a fejet fedő kendő neve, amihez nem viselnek fekete köpenyt, hanem szolid utcai ruházatot. https://www.abc.net.au/news/2014-09-24/why-do-muslim-women-wear-a-burka-niqab-or-hijab/5761510 Merkely Béla egyébként hány VÁRANDÓS nőt mérgezett le ??? A saját szemetekből szedegessétek a gerendákat ahelyett, hogy más kultúrák ellen hergeltek. .
kastellorizo
2024. május 06. 14:42
Semmi bajom a hidzsáb törvénnyel.
Karvaly
2024. május 06. 14:38
Volt egy érdekes megjegyzés az incel jelenségről szóló Whatifalthist videó végén, aminek az értelme nagyjából az volt, hogy bár nem látják át, a nyugati nők érdekeit a konzervatívok védik, egy polgárháború esetén nagyjából szabad prédák lennének - és saját megjegyzés, de az őket olyannyira felszabadítani akaró, patriarchális fehér férfiakkal riogató progresszív baloldal is csak a független nőket szabad prédának tekintő, a többieket pedig kukazsákba dugó mohamedánokat tutujgatják - minél fiatalabb a nyugati női korosztály, annál balosabb, annál jobban utálják a konzervatívokat, pedig ők tudnák fenntartani az őket megvédő rendet. Lásd ahogy progresszív mennyország bezzegsvédek a legkevesebből a legtöbb nemi erőszakot elszenvedő európai országgá váltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!